Abonnementer

En løsning som passer til dig
Klar tale: Her får du ingen teknisk hovedpine og udforudsete udgifter til administration af hjemmesiden.
Du får alle fordelene af en totalløsning med domæne, opdateringer, de nyeste webteknologier og cloud-infrastruktur. Få dit budskab ud på en hurtig og fremtidssikret hjemmeside til en gennemskuelig pris.
* .dk, .net, .com etc.
Light-abonnement beskrevet - Liste med det der følger med et light-abonnement på svift.net | svift.net
Pro-abonnement beskrevet - Liste med det der følger med et pro-abonnement på svift.net | svift.net
Free-abonnement beskrevet - Liste med det der følger med et free-abonnement på svift.net | svift.net
** Årlig afgift til domæner er ikke inkluderet i prisen.
Se vejledende pris på domæner via vores leverandør: unoeuro.com/domaener.***
*** Vi kan i visse tilfælde pålægge et driftgebyr på domæner, men de endelige fastsatte priser fremgår tydeligt i systemet, når du aktiverer dit site + oversigten over dit abonnement. Du kan altid se, hvor meget du betaler, og hvornår næste transaktion finder sted. Du kan frit opgradere dit abonnement og høste de ekstra fordele - eller opsige dit abonnement og få tilbageført dit domæne (hvis det i så fald er svift.net, som er proforma-ejer).

Betal først når du er tilfreds!

Du betaler først, når du aktiverer din hjemmeside - arbejd offline på din kladde, så længe du vil! Sammensæt grundabonnement og tilkøb som du ønsker det.
Du betaler og aktiverer kun det, som du har brug for - ingen skjulte omkostninger eller overkomplicerede prisstrukturer.

Ingen prøveperioder!

Med svift.net kan du arbejde på op til 3 offline sites - uden at være underlagt en begrænset prøveperiode! Du kan helt gratis klargøre dit indhold, og siden hen vælge om du vil aktivere din hjemmeside og udgive dit indhold til verden.
Du kan vælge at starte med et offline site, som du aktiverer, når du er klar - vælg mellem Free (gratis), Light og Pro som grundabonnement til dit næste online-projekt.

Nem aktivering

Når dit indhold er på plads og står, som du vil have det, aktiverer du nemt din hjemmeside. Det er bare at følge nogle enkle trin: bekræft at du er site-ejer, vælg abonnementstype og domæne. Afslut med at indtaste betalingsoplysninger.
trin for trin aktivering af abonnement - 4 trin som siger Ejer, Abonnement, Betaling og Færdig + en overskrift med titlen Abonnementet. Man ser også knapper med abonnementer man kan vælge. | svift.netImage trin for trin aktivering af abonnement.jpg loading placeholder

Prøv det allerede nu!

Selv om svif.net er i beta, kan du allerede nu bruge editoren og udgive dine sites! Tilmeld dig og prøv fremtidens måde at lave hjemmesider på.

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.