Abonnementer

Gennemskuelige priser
Vælg et abonnement som passer til dig og undgå uforudsete udgifter. Du får alle fordelene af en totalløsning med domæne, opdateringer, de nyeste webteknologier og cloud-infrastruktur til en hurtig og fremtidssikret hjemmeside.
Name: Oversigt over Light-abonnement.png. Description: Liste med det der følger med et light-abonnement på svift.net. Credit: svift.net.
Name: Oversigt over Pro-abonnement.png. Description: Liste med det der følger med et pro-abonnement på svift.net. Credit: svift.net.
Name: Oversigt over Free-abonnement.png. Description: Liste med det der følger med et free-abonnement på svift.net. Credit: svift.net.
* Årlig afgift til domæner er ikke inkluderet i prisen.
Se vejledende pris på domæner via vores leverandør: unoeuro.com/domaener.
** Vi kan i visse tilfælde pålægge et driftgebyr på domæner, men de endelige fastsatte priser fremgår tydeligt i systemet, når du aktiverer dit site. Du kan altid se, hvor meget du betaler, og hvornår næste transaktion finder sted. Du kan frit opgradere dit abonnement og høste de ekstra fordele - eller opsige dit abonnement og få tilbageført dit domæne, hvis svift.net står som proforma-ejer.

Betal når du er tilfreds

Du betaler først, når du aktiverer din hjemmeside - arbejd offline på din kladde, så længe du vil. Sammensæt grundabonnement og tilkøb som du ønsker det.

Ingen prøveperioder

Med svift.net kan du arbejde på op til 3 offline sites - uden at være underlagt en begrænset prøveperiode! Du kan helt gratis klargøre dit indhold, og siden hen vælge om du vil aktivere din hjemmeside.

Nem aktivering

Når dit indhold er på plads og står, som du vil have det, aktiverer du nemt din hjemmeside. Det er bare at følge nogle enkle trin: bekræft at du er site-ejer, vælg abonnementstype og domæne. Afslut med at indtaste betalingsoplysninger.
Name: editor-hero-emblem.png.

Prøv svift.net

Skriv dig på ventelisten og lav din næste hjemmeside med svift.net. Det er gratis at lave et offline site, og der er ingen begrænset prøveperiode - du aktiverer først når du er tilfreds!
Seneste på vores blog
Name: editor2.png. Credit: svift.net.
Editor 2: Den tilgængelige brugerflade
November 14, 2019
I sin nyeste version tager editoren visuel redigering af hjemmesider til nye højder. What You See Is What You Get! (...)
Name: CTA.PNG. Description: Atletikløbebane med påskriften "CTA". Credit: Austris Augusts.
Call To Action: Vis kunderne vej på hjemmesiden
October 02, 2019
En succesfuld hjemmeside leder besøgende i den rigtige retning og opfordrer til handling. (...)
Name: seo-hero-bg.png.
Trafikinfo: Få brugbar statistik på hjemmesiden
October 01, 2019
Hvor, hvornår og hvordan bliver hjemmesiden fundet? Hvordan reagerer besøgende i mødet med den? Det er nyttig viden, når indretningen skal optimeres. (...)

1

Vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret: Følg udviklingen af svift.net og få nyheder om nye funktioner og mulighederne med platformen - lige i din indbakke:
Mere om os
Laver du hjemmesider for andre?
Bliv leverandør af hjemmesider til dine kunder - læs mere om vores partner-program på siden Samarbejde.
Name: sn-logo-circle-symbol-inverted.png. Description: inverted circular purple logo symbol. Credit: svift.net.
svift.net
Din vision. Dit site.
Name: sn-logo-horizontal-purple kopi.png. Description: standard purple horizontal logo. Credit: svift.net.
Tak for besøget!
svift.net | Danmark