Sikkerhed & backup

Ro i sindet
Mere tid til at fokusere på det som virkelig betyder noget.
Cloud-services - Alt hvad et website behøver sikkert gemt i skyen  | svift.net

Indholdet først

Slip for bekymringer mht. hjemmesidens infrastruktur og opsætning.
Vil du ikke helst bare fokusere på det arbejde, som gør en forskel for din forretning, i stedet for den tekniske opsætning med hosting, filer, sikkerhed og backup (og gendannelse)?

Hjemmesider som en service

Et site som altid er opdateret og klar til at levere dit budskab.
Ville det ikke være rart, hvis der var nogen, som tog sig af det tekniske - som sørger for at det system, som driver din hjemmeside, altid er opdateret, sikkert og indeholder de nyeste muligheder?

Din vision. Dit site.

Byg hjemmesiden op omkring dit budskab. Find den løsning som passer dig.
Det er netop lige præcis derfor, du skal vælge svift.net. Vi tager os af alt det tekniske, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: At lave et flot og virkningsfuldt site til dig selv eller dine kunder.
Hvis uheldet er ude, så står vores support klar til at hjælpe dig.

Hurtig levering af dokumenter og mediefiler

Vi bruger Google Cloud Storage, samt deres infrastruktur og værktøjer, så svift.net kan administrere og levere dine mediefiler lynhurtigt til jeres team og til de besøgende på jeres site.

Backup og gendannelse af dine data

Pakkeløsning med cloud-services - Pakkeløsning med alt gemt i skyen til en nem hjemmeside | svift.netImage Pakkeløsning med cloud-services.png loading placeholder
Hvis uheldet er ude og uforudsete ting opstår, så er det rart at vide, at der er taget backup af jeres data, og at jeres site hurtigt kan genskabes.
Vores support er altid klar til at hjælpe jer!

Sikkerhed og stabilitet via en moderne platform

Du har måske oplevet, at en hjemmeside bygget op af forskellige plugins og open source-moduler kan blive utrolig langsom, efter der er tilknyttet flere udvidelser og sitet vokser. Det er fordi disse plugins/teamer sjældent er optimerede og tiltænkt at fungere sammen. Hvis du gerne vil have en platform, hvor alle elementer og dele af din hjemmeside fungerer sammen, hvor alting bare virker, og dine besøgende lynhurtigt får serveret dit indhold - så er svift.net løsningen for dig!
Vi anvender en usynlig reCAPTCHA til at beskytte kontaktformularer med - så vi sikrer, at robotter ikke kan henvende sig. Dermed skærmer vi dit site mod spam og anden form for misbrug med den nyeste og altid opdaterede teknologi på området.
recaptcha - Tre blå pile i en cirkel danner logo for recaptcha | reCAPTCHAImage recaptcha.png loading placeholder

Vil du høre mere?

Skriv til os, hvis du vil høre mere om de udbydere og services, vi bruger, og hvordan vi sikrer dine data og filer.

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.