SEO

Nem søgemaskineoptimering
Bliv fundet i vrimlen med en SEO-venlig hjemmeside på svift.net.
Svift.net giver dig en automatiseret platform, som er klargjort og i fuld gang med søgemaskineoptimering. Vi hjælper dig med Best Practice i forhold til SEO*.

* Søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization - forkortet S.E.O.) beskriver handlinger, som kan lede til bedre eksponering i søgeresultater.
Du kan i ro og mag fokusere på det vigtigste: Udgivelsen af dit gode indhold. Så vil svift.net assistere med høj hastighed, automatisk indsatte meta-data og beskrivende URL’er.

Hurtige hjemmesider erobrer scenen

Lad ikke besøgende vente på dit indhold
På nettet hænger hastighed og synlighed sammen. Vi optimerer løbende platformens effektivitet og lader marginalerne tælle.
Name: hero-banner-seo-module.png. Description: grafik som illustrerer den hastige indlæsning af hjemmesider. Credit: svift.net.
Gør brug af førende cloud-infrastruktur, krypteret forbindelse (SSL/HTTPS), komprimeret og færdigpakket indhold til alverdens enheder.
Name: site-rocket.png. Credit: svift.net.
De hurtige hjemmesider har et forspring
Kampen om opmærksomhed på internettet er et evigt kapløb, og SEO er en kompleks størrelse. Men vi nedbringer kompleksiteten for vores brugere ved at strømline og automatisere alt det, vi kan - fx gennem en øget performance.

Det gode indhold er vejen frem

Søgemaskiner belønner aktivite hjemmesider. Skab liv på dit site og udgiv indhold med vores gratis Blog-modul.
Selv om svift.nets platform gør meget for at hjælpe dit budskab frem, kræver søgemaskineoptimering, at man er god til at udgive og dele sit indhold. Det er vigtigt at vise livstegn over for søgemaskiner - til det er modulet blog et ideelt redskab.
Name: Drag and drop.svg. Description: Træk elementer ind på siden og sæt dem hvor det passer dig. Credit: svift.net.

Gode standarder

=

Gode muligheder

for at blive fundet


Dynamisk optimering

af billeder

Name: square-feature-files.png. Credit: svift.net.
Når søgemaskinerne rangerer hjemmesider, måles hastigheden i millisekunder.
Vi nedbringer datamængden ved indlæsning af billeder i dit indhold, så de automatisk bliver skaleret til den enhed, som besøger sitet. Unødvendigt store billedfiler komprimeres ned for at øge hastigheden.
En ekstra fordel ved at bruge svift.net er at beskrivelser og ophavsret til billeder automatisk defineres over for søgemaskiner.

Hurtig levering af

optimeret struktur

Name: site-rocket.png. Credit: svift.net.
Dit indhold lægges klar på hylderne, hurtig servering til besøgende og søgemaskiner.
Svift.net udstiller automatisk et sitemap over dine sider som vejviser for crawlere, samt et RSS-feed for din Blog.
Automatiseringen inkluderer også caching af dit sites indhold. Når indholdet opdateres, ryddes den tidligere version, og en ny klargøres til hurtig levering for fremtidige besøgende.
Måden din hjemmeside pakkes og serveres gør indholdet tydeligt over for søgemaskiner.

Nyeste webteknologi

hjælper dit budskab på vej

Name: vejen til at blive fundet.png. Description: en illustration som viser stien mellem en hjemmeside og verden. Credit: svift.net.
Svift.net giver SEO et boost og hjælper dig hurtigt i gang med at udbrede dit budskab.
Så snart du publicerer sider og indlæg, vil vores platform hjælpe dig i gang med søgemaskineoptimering. Metabeskrivelser indsættes automatisk sammen med titler og meningsfulde URL-adresser.
Sitet vil desuden blive udgivet som webapplikation. Det betyder, at brugeroplevelsen forbedres ved at navigation og interaktion med indholdet er mere flydende og responsiv. Teknologien, der tilgodeser brugerne, er samtidig et plus i Googles optik.
Lav din næste hjemmeside med svift.net
Svift.net ApS | Telegade 1, 2630 Taastrup