Priser

Gennemskuelighed
Vælg et abonnement som passer til dig og undgå uforudsete udgifter. Du får alle fordelene af en totalløsning med domæne, opdateringer, de nyeste webteknologier og cloud-infrastruktur til en hurtig og fremtidssikret hjemmeside.
Name: Oversigt over Light-abonnement.png. Description: Liste med det der følger med et light-abonnement på svift.net. Credit: svift.net.
Name: Oversigt over Pro-abonnement.png. Description: Liste med det der følger med et pro-abonnement på svift.net. Credit: svift.net.
Name: Oversigt over Free-abonnement.png. Description: Liste med det der følger med et free-abonnement på svift.net. Credit: svift.net.
* Årlig afgift til domæner er ikke inkluderet i prisen.
Se vejledende pris på domæner via vores leverandør: unoeuro.com/domaener.
** Vi kan i visse tilfælde pålægge et driftgebyr på domæner, men de endelige fastsatte priser fremgår tydeligt i systemet, når du aktiverer dit site. Du kan altid se, hvor meget du betaler, og hvornår næste transaktion finder sted. Du kan frit opgradere dit abonnement og høste de ekstra fordele - eller opsige dit abonnement og få tilbageført dit domæne, hvis svift.net står som proforma-ejer.

Betal når du er tilfreds

Du betaler først, når du aktiverer din hjemmeside - arbejd offline på din kladde, så længe du vil. Sammensæt grundabonnement og tilkøb som du ønsker det.

Ingen prøveperioder

Med svift.net kan du arbejde på op til 3 offline sites - uden at være underlagt en begrænset prøveperiode! Du kan helt gratis klargøre dit indhold, og siden hen vælge om du vil aktivere din hjemmeside.

Nem aktivering

Når dit indhold er på plads og står, som du vil have det, aktiverer du nemt din hjemmeside. Det er bare at følge nogle enkle trin: bekræft at du er site-ejer, vælg abonnementstype og domæne. Afslut med at indtaste betalingsoplysninger.
Seneste på vores blog
Name: andy-beales-BjcGdM-mjL0-unsplash.jpg. Description: Spejlbillede af løbende mand. . Credit: Andy Beales.
Sådan motionerer du din hjemmeside
December 29, 2019
En aktiv hjemmeside kan skabe bevægelse i forretningen - med nyt og opdateret indhold udvides berøringsfladen med potentielle kunder. (...)
Name: blog-cars-bridge.PNG. Credit: Tom Fisk.
Sæt hjemmesiden i bevægelse
December 18, 2019
Intet kan måle sig med levende billeder, når det gælder om at formidle et budskab hurtigt og effektivt. Her er en guide til brugen af video på nettet. (...)
Name: alessandra-caretto-L_nQUvYI_YU-unsplash.jpg. Description: Farvrigt vægmaleri med døråbning. . Credit: Alessandra Caretto.
Farven på succes: Hvad klæder din hjemmeside?
December 12, 2019
Hvordan skal malerpenslen svinges? At vælge de rigtige farver fra paletten handler om at kende drivkraften og motivationen bag hjemmesiden. (...)
Vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret. Følg udviklingen af svift.net og få nyheder om nye funktioner og muligheder:
Mere om os
Laver du hjemmesider for andre?
Bliv leverandør af hjemmesider til dine kunder - læs mere om vores partner-program på siden Samarbejde.
Name: sn-logo-circle-symbol-inverted.png. Description: inverted circular purple logo symbol. Credit: svift.net.
svift.net
Din vision. Dit site.