Logo som solopgang - Svift.nets logo stiger op på en gul og grøn baggrund. | svift.net
Svift.net ApS er en dansk online service-virksomhed. Vi tilbyder modulære totalløsninger, som gør det nemt for vores kunder at administrere deres hjemmesider.

Fremtidens platform

Administrerer du flere hjemmesider? Så skal du prøve svift.net!
Vi har skabt et program, som tillader alle dine sites at køre på én brugervenlig platform, som altid er opdateret. Udvidelser fungerer sammen, uden behov for kodning. Du har med andre ord ikke X antal sider med forskellige konstellationer af plugins og temaer, som du hele tiden skal holde opdateret hver for sig.
Alt i alt et samlet overblik og en ubesværet administration nu og i fremtiden.
Ideen lanceres - En hjemmeside drives frem af en god idé | svift.net

Bag om idéen

Vi behøver kun lysten til at gå i gang!
Da svift.net blev stiftet i begyndelsen af 2016, skete det på baggrund af et enkelt ønske: Vi må have en helt anden umiddelbar tilgang til måden, vi skaber indhold på nettet.
Målet var i første omgang at bygge et brugervenligt program til fleksibel konstruktion og administration af hjemmesider, et værktøj, som ikke kræver tekniske kundskaber, men kun lysten til at gå i gang.
De første skridt på den rejse er taget, og nu er vi nået så langt, at vores editor kan tages i anvendelse. Vi glæder os til at vise dig, hvad den kan!

svift.net

Visionen er enkel:
Vi ønsker at fjerne de tekniske hindringer, der står i vejen for online kommunikation. Alle bør kunne være med og bidrage til udgivelsen af godt og virkningsfuldt indhold på nettet.
I svift.net udvikler vi de værktøjer, som vi selv ønsker at anvende til administrationen af vores hjemmeside. Det er en fornøjelse at kunne dele dem med andre og hele tiden gøre vores services bedre.
Nu gør vi op med forestillingen om hjemmesider som noget teknisk vanskeligt, der kræver mange ressourcer at planlægge, bygge og forstå.

Andreas Krogh Andersen
Adm. direktør i Svift.net ApS
logo-medium-tan - Svift.nets logo er et stort S i en cirkel. | svift.net

Interesseret i et samarbejde?

Vi ser frem til at byde dig velkommen.
Prøv vores editor - vi er stolte af den! Det føles rart at række et værktøj frem, som vi ved, at du vil kunne få glæde og gavn af.
logo-swoosh - Svift.nets logo svævende med skrivefjer og malerspand.  | svift.net

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.