Image 4-seasons-themes-preview-bg.png loading placeholder
design-water-mark - Symbolet for svift.nets design-app: En malerspand i en cirkel. | svift.net

Design

color-stain-dividerImage color-stain-divider.png loading placeholder
Sæt farver på årstiderne og din hjemmeside!
Du trækker i trådene - og finder udtrykket som passer til dit budskab
Design handler om at træffe valg - vi har gjort det nemt for dig at vælge mellem en række starter-temaer, og så har du muligheden for at skabe din helt egen stil.
Foto: Ryk Naves. Grafik: freepik.com
I svift.net giver vi en legende tilgang til hjemmesider videre til vores brugere. Det skal ikke være en byrde, men tværtimod en inspirerende oplevelse at arbejde med webdesign.
Image andromeda.jpg loading placeholder

Modulært design


Slip fantasien løs!
Hvis du kun havde ét sæt tøj, ville du sikkert blive træt af det. Med svift.nets design-app har du fri adgang til en endeløs garderobe.
Du kan klæde din hjemmeside på, som du vil. Årstiderne skifter, dine produkter og din historie ændrer sig fra dag til dag - så hvorfor skulle din hjemmeside forblive en statisk størrelse?
Med svift.nets modulære design kan du gemme alle dine temaer og skifte imellem dem hurtigere end du kan skifte sko.
Du har hele regnbuen til rådighed på din farvepalet, og du kan vælge mellem over 800 skrifttyper (Google Fonts) - kombinér dette med effektiv kontrol med alle elementers udseende og typer, så har du et drømme-redskab for grafiske designere, som arbejder med online indhold og branding.
color-variables-designImage color-variables-design.png loading placeholder
Image sidebar-header-cover.png loading placeholder
Layouts overskrift - Layouts er "rammen" omkring dit indhold på din hjemmeside | svift.netImage Layouts overskrift.png loading placeholder
Regnbuen på din farvepalet - mal stakittet som du vil.
Layouts er rammen om dit indhold - du kan lave mange forskellige typer layouts til dine sider og blog-indlæg.
Formularer overskrift - Formularer indsættes med lethed på din hjemmeside - du kan sætte inputs, textarea m.m. | svift.netImage Formularer overskrift.png loading placeholder
Du bestemmer også, hvordan postkassen skal se ud.
Det er vigtigt, at man kan komme i kontakt med dig på din hjemmeside - du kan nemt designe og administrere flere kontaktformularer.
Navigation - Enhver hjemmeside skal have en god navigationstruktur - du kan lige så mange forskellige navigationer som du vil | svift.netImage Navigation.png loading placeholder
Vis vej på hjemmesiden og afgør hvad der er vigtigst.
Enhver hjemmeside skal have en klar menu-struktur til navigation rundt i indholdet. I svift.net kan du arrangere den som du vil og selv kontrollere hierarkiet mellem dine sider.
Image color-stain-divider.png loading placeholder
design-optionsImage design-options.png loading placeholder
Variablerne står i centrum af dit designs tema - her kan du skrue på skrifttyper, farver, måleenheder og branding (logo + favicon).

Fuld kontrol med dine udtryk!

palette-hero-iconImage palette-hero-icon.png loading placeholder
Hjemmesidens udseende korrigeres på tværs af elementer - så du opnår et harmonisk og sammenhængende design.
Vores design-app tillader fantasien fuld udfoldelse. De valg, du foretager, kan gøres om når som helst. Du kan justere på alle parametre ned til mindste detalje og prøve dig frem, indtil du har fundet lige det udtryk, som passer til dit budskab.
Med udgangspunkt i vores afprøvede temaer behøver du ikke at starte på bar bund. Her kan du, hvis du vil, læne dig op ad nogle virkningsfulde designvalg, som vi på forhånd har truffet for dig.
design-variables-measurements-screenshotImage design-variables-measurements-screenshot.png loading placeholder
Fordelen ved at holde administration af indhold og design adskilt er, at din hjemmeside vil fremstå med et ensartet visuelt udtryk på tværs af alt dit indhold - i design-appen kan du finde oversigter og indstillinger til at rette enhver detalje.
content-structure-diagramImage content-structure-diagram.png loading placeholder
Image 4-seasons-themes-preview-bg.png loading placeholder
Foto: Ryk Naves. Grafik: freepik.com

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.