Image construct.png loading placeholder

Dit website er en web-applikation

Svift.net er: Software as a service!

SaaS. Vi står for alle opdateringer, og du får det hele i browseren. Hjemmesider som en service er hurtige og altid vedligeholdte webapplikationer.
Med svift.net får du en hjemmeside, hvor alle dele er optimerede og spiller effektivt sammen. Du vil opleve, at dit site indlæses hurtigere og er mere dynamisk at interagere med end "normale" hjemmesider i dag. Dette kommer dine besøgende tilgode, som ikke skal vente længe på at læse om din gode idé, og dit site står pr. automatik stærkt i SEO.

Nye teknologier giver dig nye muligheder online

Vi anvender den seneste webteknologi, så vi kan tilbyde vores brugere et produkt, som normalt er forbeholdt dyre og avancerede online-løsninger.
Vi står på skuldrene af alle dem, som har delt deres erfaringer, koncepter og metoder online. Blandt andet ved brug af disse teknologier har vi været i stand til at bygge svift.net, og skabe rammerne og mulighederne for en helt ny generation af hjemmesider, som er mere forbundne, automatiserede og driftsikre end de fleste alternativer på markedet i dag.
Software as a service (SaaS) med krypteret lagring af data er fremtiden - og fremtiden er her nu!
Global netforbindelse  - En hjemmeside i svift.net med hurtig adgang til hele verden.  | svift.net
Svift.net er på nuværende tidspunkt i BETA - flere informationer vil blive tilføjet løbende.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om de bagvedliggende teknologier og vores platform.

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.