Teamwork

Vi har alle forskellige kompetencer. En har måske et godt blik for design, mens en anden kan noget med sproget. Svift.net har gjort det nemt at arbejde sammen om hjemmesider.
Lancering af et produkt - Fra idé til lancering arbejder man sammen i svift.net | svift.net

Lav den bedste hjemmeside sammen!

Når din organisation vokser, skal dit site kunne følge med. Hvilken sti er den rigtige at følge?
Der er mange forskellige tilgange til det at lave en hjemmeside. Med svift.net kan du omfavne forskellene og lade dem arbejde sammen.
Flere brugere kan inviteres til at producere indhold og administrere hjemmesidens aktiviteter. Svift.net skaber mulighed for at høste de åbenlyse fordele ved samarbejde.
Vores forskellige abonnementstyper giver plads til, at både store og små teams kan udfolde sig på forskellige niveauer.

Effektivt samarbejde

Med klart definerede brugerroller og gensidig deling af informationer giver svift.net teamworket vinger.
Vi understøtter det effektive workflow ved at parterne kan udveksle informationer om processen og dele opgaver imellem sig, sådan at også ansvarsfordelingen er tydelig.
Forskellige kompetencer kan bringes i spil inden for klart afgrænsede brugerflader. En tekstforfatter behøver fx ikke at få adgang til redigering af design. En blogger kan isoleret koncentrere sig om sit felt, bloggen, mens sitets administrator fordeler ansvaret og trækker i trådene. Det er fremtidens måde at lave en hjemmeside på.
Brugernes samarbejde - Brugerne kommer med indput til fremtidens hjemmeside | svift.netImage Brugernes samarbejde.png loading placeholder

Laver du et site for en kunde?

Så kan du vise sitet frem, inden det aktiveres.
Det er en betydelig gevinst ved denne samarbejdsmulighed. Du kan invitere dine kunder indenfor på deres kommende hjemmeside, modtag deres feedback og tilføjelser.
Du er velkommen til at kontakte os angående samarbejde og mulighederne for at indgå en partneraftale med svift.net.

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.