Samarbejde

I svift.net er vi altid på udkig efter dygtige grafikere og folk inden for webbranchen, som har holdninger til, hvordan fremtidens hjemmesider skal udformes.

Svift.net laver ikke hjemmesiden!

Men vi laver platformen til dem, der gør.
Selv om det er nemt at lave hjemmesider i svift.net, bliver vi af og til kontaktet af kunder, som ønsker hjælp til at bygge et site. Her kan der være tale om design af logoer, grafik og det gode indhold. Har du eller dit bureau modet og kvalifikationerne, så vil vi gerne indgå et samarbejde med jer og vise kunderne i jeres retning.

Interesseret? Så læs mere herunder!
Image Samarbejdende hænder.jpeg loading placeholder
Samarbejdende hænder - Tre hænder rækker frem mod hinanden for at samarbejde  | svift.netImage Samarbejdende hænder.jpeg loading placeholder

Dit og vores initiativ

Hvis du har ideen, har vi redskabet.

Alt, hvad vi gør i svift.net, handler om at servicere brugerne. Vi har lavet et system, som kan anvendes på mangfoldige måder, men det er ikke mindst et super effektivt redskab til dig, der vil konstruere og administrere hjemmesider for andre.

Driver du din egen virksomhed, eller er du i et bureau, hvor fokus er lagt på hurtig og professionel levering af kvalitetshjemmesider, så har du i svift.net et redskab, som vil sikre dig det effektive workflow, der sparer dig tid og ressourcer.

Det er grundtanken bag vores program: At lette håndteringen af den bagvedliggende kode og derved give brugeren frihed og overblik til at udfolde sig kreativt.
Vi gør editeringen legende let, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: At arbejde kreativt og innovativt.

Det fleksible samarbejde

Team svift.net kender værdien af en klar fordeling af roller og ansvar. Den mulighed har vi gjort til en integreret del af administrationen af jeres hjemmesider, hvor hver enkelt medarbejder kan gives adgang til at løse opgaver på forskellige niveauer i opbygningen af sitet.
Du kan inddele dine brugere i flere grupperinger: site-ejer, administratorer, designere eller tekstforfattere.
Læs mere her om:
Samarbejdende team - Forskellige kompetencer sættes i spil og samarbejder om et site | svift.net
Overdragelse af ejerskab - Ejerskabet til hjemmesiden overdrages nemt med svift.net | svift.netImage Overdragelse af ejerskab.png loading placeholder

Smidig overdragelse af ejerskabet

Du kan arbejde på et site, vise det frem for kunden og så overrække nøglerne, når det aktiveres.
Som site-ejer har du også altid mulighed for at kopiere en side, du har arbejdet på - og på den måde gå videre til en anden case med en detaljeret skabelon.

Vi inspireres i samtaler med fagfolk

I svift.net søger vi altid en tættere forståelse af de behov og udfordringer, branchen står med nu og i den kommende tid. Det er særligt betydningsfuldt for os at lytte til erfaringer med grafisk webdesign og produktion af online indhold.

Din virksomhed

Vi vil gerne møde dig og din virksomhed og give en introduktion til vores system.

Flere fordele...

Der er mange fordele for jer, som laver hjemmesider og for jeres kunder, som skal vedligeholde dem.

Prøv svift.net

Vær hurtigt i gang med et nyt site til dit budskab
Du kan begynde at lave hjemmesider med svift.net allerede nu! Tilmeld dig ventelisten til betaen og få en invitation tilsendt, så snart der er ledige pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender mails om små og store justeringer og udvidelser til svift.net - til dig som vil have indsigt i fremtidens hjemmesider.