KIRSTINE MENGEL

Name: KirstineMengel.png. Description: Teksten: Kirstine Mengel - Photographer. Credit: Kirstine Mengel.
Arkitekturfotograf
Jeg arbejder med at skabe rum og indfange linjerne i arkitektur, design og interiør. Stilen i mine fotografier er præget af visuel ro og renhed, lys og minimalisme.
Ro og rum
Når jeg fotograferer, fokuserer jeg på at skabe ro og rum. Det hænger sammen med mit blikfor minimalisme. Jeg skaber ro i billedet, så det budskab, der skal frem i billedet, står klart.
Arkitektur
Jeg er dybt fascineret af at fotografere arkitektur; at visualisere arkitekturen og at arbejde sammen med arkitekter og tegnestuer. Jeg synes, arkitekturen er interessant – og vigtig – for os alle sammen.
Fotopriser
Jeg har vundet en række internationale fotopriser for mine billeder af trapper. Her er det særligt det grafiske, minimalistiske og nordiske, der er blevet bemærket. At jegfortæller en visuel historie igennem det rum, jeg skaber i mine fotografier.
Virksomheders DNA
Jeg uddannet fotograf. Det giver et andet nysgerrigt blik på arkitekturen. Et, på bedste måde, nysgerrigt blik udefra. Den nysgerrighed er også baggrunden for, at jeg har oparbejdet en god fornemmelse for de forskelligevirksomheders DNA.

Kontaktoplysninger

Kirstine Mengel:
Havnegade 100 M, 5000 Odense C
T. 28 18 86 07
kirstine@mengel.dk
Her arbejder jeg:
Lav din næste hjemmeside med svift.net
Svift.net ApS | Telegade 1, 2630 Taastrup