Name: blog-outline-tint.png.

BlogUdvid dit site med blogindlæg og nyheder.
Nu kan du lade de to størrelser blog og hjemmeside blive fuldkommen integrerede i hinanden. Ved hjælp af elementet Feed placerer du nemlig blogindlæggene lige der, hvor du ønsker dem - fx direkte i dit indhold eller i layoutet.
Name: feed-full-shade.png.

Del dine indlæg på tværs af hjemmesidenDin blog er lige der, hvor du vil have den! Med dette modul har du fuldkommen frihed og fleksibilitet i præsentationen af dine indlæg.
Ved hjælp af kategorier kan du filtrere dine indlæg i forskellige Feeds, så de optræder der, hvor det giver mest mening.
På den måde lever bloggen ikke længere isoleret fra hjemmesiden, men hjemmesiden - og du tilfører sitet en helt anden organiseret tilgang til content marketing.


Name: trophy-full-secondary.png.

Bloggen følger med

Bloggen er en del af svift.nets samlede pakke. Du tilkobler modulet, når du vil.
Det er helt gratis: svift.net leverer hjemmesider som en service - og til den service mener vi, at en blog (samt et voksende bibliotek af funktioner) skal følge med.
Med modulet kan du frit udgive indlæg på abonnementstyperne Light og Pro.
Name: quill-full-secondary.png.

Nem redigering

Svift.nets blog er ikke bare gratis, den er også nem at redigere.
Med Feed-elementer stykker du bloggen sammen, som du vil. Informér kunderne med statusopdateringer på hoveddomænet, eller lav dit eget nyhedsmedie - du bestemmer.
Vores blog er lige så nem at redigere som hjemmesiden. Med elementer bygges bloggen op nedefra af multifleksible komponenter. Træk dem ind på siden, hvor du vil have dem.
Name: search-outline-secondary.png.

Klar til SEO

Sammen med en optimeret platform er dine blogindlæg vejen til søgemaskineoptimering.
Google læser et feed i dit layout som ændringer på alle sider. Det signalerer aktivitet - noget søgemaskiner belønner.
Strukturelt flytter du dig fra det inaktive til det integrerede og dynamiske. Det, kombineret med et lynhurtigt site og svift.nets automatiserede indsats over for søgemaskiner, giver dig et perfekt afsæt.


Name: post-outline-tint.png.

Svift.net på bloggenSe hvordan vi selv anvender Blog-modulet til at udgive vores nyheder om svift.net.
Vi skriver om alt vedrørende det at lave en hjemmeside - om teknologien, indholdet, designet, publiceringen og administrationen af sites.
Lav din næste hjemmeside med svift.net
Svift.net ApS | Telegade 1, 2630 Taastrup