Michael Dyrberg

Name: MichaelDyrberg.PNG. Credit: Michael Dyrberg Fotografi.
Hvad er et godt billede?
Billeder og portrætter til en brochure, website, SoMe og eller andre PR-relaterede billeder, skal efter min mening være naturlige og troværdige. Hvorfor? Fordi et troværdigt billede fanger kundens opmærksomhed på en helt anden måde end et billede der er skabt for at ”pynte” på virkeligheden.
PR-billeder
Et billede skal gengive det som kunden møder, når han eller hun beslutter sig for at handle med dig og dit firma. Og det er med det som udgangspunkt, jeg hjælper virksomheder med nye billeder til deres forskellige PR-formål.
Naturligt udtryk
Det naturlige er udgangspunktet uanset om det gælder en 20-30 sekunders intro-video, en bygning, et kontorlandskab, medarbejderportrætter eller et produkt.
Det samme gælder hvis der er tale om et event. Et jubilæum, en kongres, et bruger møde eller anden firmabegivenhed, de skal foreviges, ikke registreres. Og få små tricks kan have en forbavsende virkning og ændre billederne fra at være almindelige paradefotos til at være interessante og mindeværdige.
Udsmykning
Mangler du udsmykning til lokaler eller i hjemmet, så tjek www.michaeldyrbergfotografi.dk/udsmykning hvor du finde et lille udpluk af neutrale fotografier, som er velegnede til at pynte på væggene i kontorer, mødelokaler eller hjemme.
Det tilbyder jeg:
Fotodokumentering
Profilportrætter
Jubilæumsportrætter
Web/SoMe-portrætter
EventsInteriør/Eksteriør
Videoclips

Kontaktoplysninger

Har du en fotoopgave du gerne vil have løst, så ring til mig og få en fast pris på opgaven.
Name: MichaelDyrberg.PNG. Credit: Michael Dyrberg Fotografi.
Mere information om adressen
Lav din næste hjemmeside med svift.net
Svift.net ApS | Telegade 1, 2630 Taastrup